Want your
own Fotopage?






 
Shajaratul Design ( previously known as Gerbang Perkahwinan Impian )
online businness portal for wedding planning, doorgifts, wedding favors, VIP gifts and wedding decorations
By: Shajaratul Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Feb-2007 07:05 Email | Share | | Bookmark
Hantaran dip gold

 
 
 
View all 11 photos...
This collection belongs to Puteri Salwa Ahmad Najib. Gold is the theme color for the wedding. The akad nikah n reception was held in Putrajaya.. .

It was her mother, Pn Tunku Sabariah, who actually emailed me and since it was the 1st wedding in the family.she just leave it all to me to decide the best deco for the hantaran..with gold as the theme color... really appreciate the trust u put in me. Thank you so much. Wawa is so lucky to have her mother by her side, since she herself very busy with her catering business....best of luck in the business my dear. Thank you also for giving me the softcopy of the hantaran picture..



n last but not least...would like to wish you




"Selamat menempuh alam rumah tangga...semoga bahagia hingga ke akhir hayat bersama.."

wassalam
Shaja
shaja_ratul@yahoo.com


Tuesday, 13-Feb-2007 04:37 Email | Share | | Bookmark
Kesibukan melanda....

Salam,

Rasanya dah lama kita tak update fotopages...kenapa? sebabnyer....since my son have a sister...memang sibuk skit ..sibuk menyesuaikan diri dgn rutin kehidupan yang baru.. dengan jadual tido yang tak menentu ..hehehe.. .

1stly, mohn maaf kepada semua yg telah menghantar email tapi masih tak terbalas . Bukan sengaja, tapi dlm keadaan diri yg belum 100% recovered, kesibukan dgn anak-anak, tugasan di rumah yg wajib dan tempahan-tempahan yg terdahulu....ermmmmm...kadang2 boleh blank ... nak reply email pun tak tahu nak mula kat mana. huk-huk...Really appreciate all the emails.....and all the wishes...the best i can do now...i will try to reply mana yg boleh....kadang-kadang terharu baca email client. Alhamdulillah atas limpahan rezeki yg Allah berikan...

AND...selps sebulan dpt ahli baru dlm family....shaja rasa, masa untuk kerja-kerja bunga nie dah terhad sgt. Masa mula-mula buka fotopages nie, mmg dah set my mind whatever happens, family will always be my 1st priority. Jadi selepas berbincang dan berpikir , memang rasanyer tak mampu nak terima tempahan sebanyak dulu....takperlah keadaan tak mengizinkan untuk memajukan apa yg sedia ada..belum masanyer, angan-angan untuk go further in this business mmg ada..just not yet the right time..kita buat apa yg mampu dulu lah yer.... therefore

..untuk march n april shaja dah tak dpt terima order baru. .
..i think i'm not capable of handling anymore big events for 2007.. yg kecik2 tu boleh lagi kot..

..jadikan kita harap kepada semua yg masih berminat dgn hasil kerja tgn kita, boleh email kita yer...officially march kita dah mula menyibukkan diri dgn kerja...

lepas nie kita akan update few more hantaran collection from previous event..mostly in 2006. Tak best biar my fp without new updates for too long....nanti kita update cepat2 yer..

another thing...nak sampaikan rasa terima kasih kepada photographer2 yang telah menghantar email kepada shaja untuk quotation majlis kesyukuran untuk my precious baby gal..Shazatul Izzah. Atas sebab-sebab tertentu, ada last minute changes to the actual plan, we decided not to have any photographer for that day. Still, to show my appreciation for them... i will have their links in this entry , hope it will help to bring more business to all of you ya...thank you again .

Syntesize studio
http://fathinz.fotopages.com
http://azmanshah.fotopages.com
http://www.synthesize-studio.com
p/s : fatin ... your package is the best... maybe later2 ada kelapangan akak call yer..thank u so much.

Blueshades
Md.Hairizad Kamdin
http://blueshades.fotopages.com

Beautconnection Photography
http://beautkids.fotopages.com
www.beautconnection.com

Fotosonic
http://fotosonic.fotopages.com

Mr Faiz Kadir
http://silverklover.shutterspeak.biz
www.flickr.com/photos/archiprez/sets

Thank you again.

oklah gtg dulu....later2 kita sambung lagik.

before signing off....just a preview...



Wassalam a take care ya!
Shaja
shaja_ratul@yahoo.com


Monday, 15-Jan-2007 17:03 Email | Share | | Bookmark
Special Annoucement..

 
Assalamualaikum n a very good day to all....

Setelah hampir 40 minggu menanti...pd hari Khamis, 950 malam..mlm penuh keberkatan..11 January 2007, lahir puteri kami Shazatul Izzah bt Arief Zaki..



Saya dengan ini ingin merakamkan ribuan terima kasih di atas doa dan ucapan tahniah yg diterima dari sahabat handai rakan taulan..alhamdulillah saya dan Izzah berada dalam keadaan sihat.

AND...to those who emailed me recently...i will try my best to reply your mail...maybe will be fully recovered in 2 weeks time and hopefully can read back all the emails..Insyallah.


Thank you and take care ya!

Wassalam

Shaja



Tuesday, 9-Jan-2007 16:14 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Bunga Dip ( hijau putih ) Syaryzad n Saiful Nizam

Al-Quran
perfume
Watch
View all 7 photos...
This collection belongs to my dearest client Syaryzad bt Khariul Anwar. Her gift to her darling..Mohd Saiful Nizam. Her mother, Pn Rahmah Othman wish to have 'simple n elegant concept' thus i decided to use my silverware set with a simple flower, dip green n silver color . hope the 'elegant look' is there... luv the choc very2 much...



Can you imagine getting this gift for your wedding...ermmmm .......worth paying

till next time
Shaja
shaja_ratul@yahoo.com


Tuesday, 26-Dec-2006 09:33 Email | Share | | Bookmark
pelamin serba ringkas ..majlis pertunangan..

just a preview...coz i have few more entry which i should upload before this one...just wanna know viewer's opinion on this new design for pelamin majlis pertunangan...how was it ? white n lilac



[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net